Pastrami deluxe

  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Meng de Colorozo zout, Verovite, knoflookpoeder en de Hamburgermix Speciaal

2. Voeg het mengsel bij het vlees en trek deze vacuüm en laat 10 dagen pekelen (1 dag per 100 gram)

3. Haal het vlees uit het vacuüm, spoel de pekel eraf en dep droog

4. Meng en vermaal extra (niet te fijn) de Spicemix del Mondo piri piri en de Spicemix del Mondo la Spezia

5. Bestrijk het vlees dun met de mosterd en rondom kruiden met de Spicemix del Mondo mengsel

6. Gaar in de oven met 10% extra vocht op 150°C met een kerntemperatuur van 45°C.

Ingrediënten

– 1kg Runderborst
– 13g Verstegen Colorozozout 5000 g (Artikelnr. 344005)
– 15g Verstegen Verovite 1500 g kuipje (Artikelnr. 326001)
– 5g Verstegen Knoflookpoeder 1000 g kuipje (Artikelnr. 080541)
– 15g Mix voor Hamburger – Speciaal (artikelnr. 286006)
– 15g Verstegen Pure Spicemix del mondo Piri Piri 600 g pot (Artikelnr. 525574)
– 5g Verstegen Spicemix del Mondo – La Spezia 300 g (Artikelnr. 582774)
– Mosterd ardenner