Verwen je gasten met een authentieke Peruaanse kipstoofschotel. Malse kippendijen, verrijkt met zoete aardappel en een kruidige lemon koriandersaus, zorgvuldig bereid voor een smaakvolle beleving. Een rijke en smaakvolle stoofschotel.
1. Snijd de kippendijen in vieren.
2. Schil de zoete aardappel en snijd in blokken van 2 bij 2 centimeter.
3. Meng de kippendijen en groente.
4. Meng de Binding DS met de Peru kruiden en kruid hier de kippendijen en groenten mee.
5. Voeg de Lemon koriandersaus toe en meng deze door elkaar.
6. Vouw de rand van de vacuümkookzak om, vul met de gemarineerde kip en vacumeer.
7. Gaar de Peruaanse Kipstoofschotel in de steamer op 85ºC gedurende 2 uur.
8. Koel snel terug of serveer direct.
Verwarm de Peruaanse kipstoofschotel in de steamer of in een pan.
Serveer met witte rijst of quinoa en guacamole.
– 1 kg kippendijen
– 100 g rode ui (gesneden)
– 100 g paprika rood (grof gesneden)
– 100 g peulen
– 200 g zoete aardappel (heel)
– 20 g Binding DS pure (Artnr. 371278)
– 40 g Peru kruiden fijn met zout pure (Artnr. 1192883)
– 800 g Lemon coriander sauce – Lemon koriandersaus (Artnr. 116103)
– 1 st vacuümkookzak