Porchetta recept

Wrijf de buikspek in met de Taste Extension Sinaasappel & Venkel en de World Spice Blend - Mediterrane, pak uit met dit stuk vlees op een eenvoudige manier.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Maak diagonale inkepingen in het zwoerd en bestrooi met het zeezout.

2. Meng de Sinaasappel & Venkel grof met de Frans Mediterrane kruiden en wrijf hier de binnenkant van de varkensbuik mee in.

3. Plet de knoflook, pluk de salie en verdeel over de varkensbuik.

4. Bind de varkensbuik op (let op dat het zwoerd alleen aan de buitenkant zit).

Ingrediënten

– 10 g Taste Extension – Venkel & Sinaasappel grof zonder zout pure (artnr 1004501)
– 20 g World Spice Blend – Frans Mediterrane kruiden grof met zout pure (artnr 1194283)
– 1 kg varkensbuik
– 10 g verse salie
– 10 g knoflook
– 5 g zeezout
– rolladetouw