Pulled chicken bladerdeeghapjes met spinazie. De Classic sauzen van Verstegen zijn voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare kwaliteit. Ze zijn al heerlijk van zichzelf, maar bieden ook ruimte voor een eigen, creatieve, finishing-touch. De Mushroom sauce is een heerlijke basis voor kippendijen met spinazie.
1. Kruid de kippendij en met de Pulled Pork Chili kruiden.
2. Vacumeer de gekruide kippendij en en gaar in de steamer op 100% stoom gedurende 120 minuten op 85 ºC.
3. Terugkoelen en bij handwarm het kippenvlees plukken in draadjes.
4. Vermeng het gegaarde kippenvlees, zonder vocht, met de Mushroom sauce.
5. Beleg de plakjes bladerdeeg met spinazie en het champignonsaus-kipmengsel.
6. Druk de hoeken van het bladerdeeg vast op elkaar.
7. Smeer de buitenkant van het bladerdeeg licht in met de World Grill – French Garden.
– Mushroom Sauce (artnr 1129102)
– 80 g Pulled pork chili kruiden fijn met zout pure (artnr 027201)
– World Grill – French Garden (artnr 462602)
– 4 kg kippendijen (zonder been)
– spinazie (vers)
– bladerdeeg (plakjes)