Pulled Lamb Wellington

Sous-vide gegaarde lamsschouder in bladerdeeg met kruidige vulling. Varieer met pulled chicken, pork of jackfruit voor een smaakvolle twist.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Verwijder het vlies aan de buitenzijde van de lamsschouder.

2. Vacumeer de lamsschouder.

3. Gaar de lamsschouder sous-vide op 85 ºC gedurende 8 uur.

4. Meng het warme vlees in een menger samen met de Binding DS en de Peru kruiden tot draadjesvlees.

5. Koel licht terug na het mengen.

6. Leg circa 70 gram pulled lamsvlees op de plakjes bladerdeeg en vouw de randen samen.

7. Bestrijk naar smaak de buitenzijde van het bladerdeeg licht in met de World Grill Persian market.

Maak ook eens een variant met pulled chicken, pulled pork of pulled jackfruit.

Ingrediënten

– 1 kg Lamsschouder
– Bladerdeegplakken
– 15 gr Binding DS pure (Artnr. 371278)
– 30 gr World Spice Blend – Peru kruiden fijn met zout pure (Artnr. 1192883)
– naar smaak World Grill Persian market pure (Artnr. 433702)