Pumpkin Spice stoofvlees met rode wijn

Dit Pumpkin Spice stoofvlees met rode wijn is het ideale gerecht voor de koudere maanden. Malse riblappen gestoofd in rode wijn, sinaasappel en Gran Veneur saus, op smaak gebracht met warme kruiden. Een kruidig herfstgerecht, perfect in combinatie met pompoencrème, gekarameliseerde appels en fondant aardappels.

  • Aantal Personen: 2-4
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Snijd de riblappen in stukken van 1×1 cm. Kruid het vlees met de Pumpkin Spice en eventueel zout naar wens.

2. Plet de knoflook en snipper de sjalot. Fruit deze aan en voeg de gesneden riblappen toe. Blus af met de rode wijn en het sap van de sinaasappel.

3. Breng aan de kook en voeg de Grand Veneur saus toe.

4. Laat 2,5 uur stoven en controleer de garing van het vlees.

Serveertip:
Serveer het Pumpkin Spice stoofvlees met een pompoen crème, gekarameliseerde appels en fondant aardappels.

Ingrediënten

– 1500g Riblappen
– 25g Pumkin Spice (Artikelnr. 1165760)
– Fijn zeezout
– 3st Sjalot
– 3tn Knoflook
– 1st Sinaasappel
– 200g Rode wijn
– 350g Grand Veneur saus (Artikelnr. 450402)