Een vegetarische quesadilla Tex Mex met o.a. kidneybonen, jalapeño peper, cashewnoten. De Salsa Tex-mex is een frisse helderrode Mexicaanse saus met een mooi pittig karakter. Serveer deze verrassende quesadilla met crème fraîche en koriander.
1. Leg een wrap in een droge koekenpan.
2. Besmeer de helft met de Salsa Tex-Mex.
3. Verdeel hier de mais, kidneybonen, jalapeño peper, bosui, tomaat, cashewnoten en cheddar over.
4. Maal hier de Mexicaanse kruiden over.
5. Verwarm de pan en vouw de wrap dubbel.
6. Als de kaas begint te smelten de wrap omdraaien en afbakken.
7. De quesadilla in parten snijden en serveren met crème fraîche en koriander.
– 4 wraps
– mais
– kidneybonen
– 3 ringen jalapeño peper
– 2 bosuien
– 1 tomaat, concasse
– cashewnoten
– geraspte cheddar
– crème fraîche
– koriander
– World Spice Blend Mexicaanse kruiden grof met zout pure (artnr 1193683)
– Salsa Tex-Mex (artnr 115403)