Deze soep van paprika, tomatenpuree, kokosmelk en gevogeltefond is nog lekkerder met de Kumar's Paste for Red Curry. Een beetje extra pit. Serveer de paprikasoep met gebakken tijgergarnalen.
1. De paprika’s snijden en in een beetje olie of boter roerbakken, de Kumar’s Paste for Red Curry erbij doen. De gevogeltefond, de tomatenpuree en de kokosmelk erbij doen, aan de kook brengen. Zouten en in de keukenmachine pureren.
2. De garnalen in een beetje olie roerbakken en aan kebabspiesen rijgen. In dezelfde pan de juliennereepjes van de rode paprika bakken.
3. Salade: groene tomaat, rode ui, peultjes, rijstazijn, Thaise basilicum, koriander, gekookte rijst en een snufje zout.
Serveertip:
De soep over 4 soepkommen verdelen. De garnalenspies erop plaatsen, de garnalen met een beetje pesto en de gebakken paprika garneren. De rijstsalade er aan de rand bij serveren. Garneren met een beetje limoenschil.
– 2 rode paprika’s
– 2 el Kumar’s Paste for Red Curry
– 200 ml gevogeltefond
– 200 ml kokosmelk
– 2 el tomatenpuree
– 8 tijgergarnalen
– pesto (van verse munt, thaise basilicum, koriander, olie)
– halve rode paprika, julienne gesneden
– limoenschil, ter decoratie