Roerbak schotel met Ayam Kecap

Vervang de tempeh door tofu of seitan.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Blancheer de mini mais, bimi en groene asperges beetgaar en spoel koud.

2. Snijd de tempeh in gewenste vorm.

3. Bak de uien en tempeh in de zonnebloemolie.

4. Voeg de geblancheerde groenten toe en bak 1 minuut mee.

5. Voeg de Kumar’s Bumbu Paste for Ayam Kecap toe, bak 2 minuten en schep de vegetarische roerbak schotel op een bord.

6. Garneer met taugé.

Ingrediënten

– 50 g rode ui (gesneden)
– 50 g tempeh
– 50 g bimi
– 50 g mini Mais
– 50 g groene asperge
– 10 g taugé
– 20 g Kumar’s Bumbu Paste for Ayam Kecap
– 20 ml zonnebloemolie