Runderrollade met Friese kruidkoek

Mooie rollade om als hoofdgerecht van het kerst diner te serveren.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de onder-rib tot een plat stuk en kruid de binnenzijde met de Mix voor Rollade en het Laurierblad (gemalen).
2. Kneed de Friese kruidkoek licht en vorm tot een rol.
3. Plaats de kruidkoek op het stuk onder-rib, rol dit op en knoop tot een rollade. Plaats tijdens het knopen de tak rozemarijn bovenop de rollade en knoop deze mee.
4. Marineer de buitenzijde van de rollade met de World Grill – Dutch Classic.
5. Braad de rollade aan en laat afkoelen voor een perfect sous vide bereiding. Plaats de rollade vervolgens in een vacuum kookzak en gaar in de steamer op 83 graden voor 3,5 – 4 uur.

Ingrediënten

– kg Runder onder-rib
– g Friese kruidkoek
– 14g Verstegen mix voor rollade met zout 1500 g kuipje (Artikelnr: 056401)
– 2g Verstegen Pure Laurierblad gemalen 400 g pot (Artikelnr. 083574)
– 40g Verstegen World Grill Dutch classic 2,5 LT can (Artikelnr. 449702)
– 1 Verse rozemarijn
– Katoenkoord