Saffraan cheesecake met oranjebloesem en pistache is een luxe dessert met een kruidige cheesecake, fruitige bodem en verfijnde garnituren. Perfect voor een elegante presentatie.
Cheesecake
Bodem
Gel van oranjebloesem
Opmaak
Cheesecake
– 1 l Debic Cheesecake
– 20 draadjes Verstegen saffraan
– 50 ml water (lauw warm)
Bodem
– 25 g pistache, gemalen
– 350 g koekjes, gemalen
– 2 st mandarijn, zeste
– 30 g gedroogde vijgen, stukjes
– 125 g gesmolten boter
Gel van oranjebloesem
– 500 ml mandarijnen sap
– 50 ml oranjebloesem sap
– 25 g suiker
– 5,5 g agar agar
Garnering
– 30 g pistache, gemalen
– 16 st chocolade decoratie
– 10 g pistache pasta
– 3 st verse vijgen
– 1 st mandarijn, zeste
– 10 quenelles vanille-ijs