Salade Gamba's en Kumar's Tandoori. Deze salade is ook erg lekker met kipfilet of pulled chicken.
1. Snijd 2 kropjes little gem fijn en pel van de derde de blaadjes en houd deze heel.
2. Snijd de bosui in ringen en de tomaat in partjes.
3. Bak de gamba’s, voeg als de gamba’s bijna gaar zijn 20 gram Kumar’s Curry Paste for Tandoori toe en bak tot de gamba’s gaar zijn.
4. Meng de yoghurt dressing met de overige 10 gram Kumar’s Curry Paste for Tandoori.
5. Maak het bord op door: de blaadjes little gem rondom te verdelen, de gesneden little gem in het midden te leggen en verdeel hier de tomaat partjes, komkommerblokjes, bosui en edamame bonen over.
6. Verdeel de gebakken gamba’s over de salade en verdeel de yoghurt Tandoori dressing over de salade.
– 3 little gem
– 6 gamba’s (schoongemaakt 16/20)
– 2 lente-ui /bosui
– 1 tomaat
– 80 g komkommerblokjes
– 20 g edamame bonen
– 100 g yoghurt dressing
– 30 g Kumar’s Curry Paste for Tandoori