Salade met Gamba's en Kumar's Tandoori

Deze salade is ook erg lekker met kipfilet of pulled chicken.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Snijd 2 kropjes little gem fijn en pel van de derde de blaadjes en houd deze heel.
2. Snijd de bosui in ringen en de tomaat in partjes.
3. Bak de gamba’s, voeg als de gamba’s bijna gaar zijn 20 gram Kumar’s Tandoori paste toe en bak tot de gamba’s gaar zijn.
4. Meng de yoghurt dressing met de overige 10 gram Kumar’s Tandoori paste.
5. Maak het bord op door: de blaadjes little gem rondom te verdelen, de gesneden little gem in het midden te leggen en verdeel hier de tomaat partjes, komkommerblokjes, bosui en edamame bonen over.
6. Verdeel de gebakken gamba’s over de salade en verdeel de yoghurt Tandoori dressing over de salade.

Ingrediënten

– 3 Little gem
– 6 Gamba’s (schoongemaakt 16/20)
– 2 Lente-ui / Bosui
– 1 Tomaat
– 80g komkommerblokjes
– 20g Edamame bonen
– 100g Yoghurt dressing
– 30g Kumar’s tandoori 500 g beker