Sateburger

Deze eenvoudige runderhamburger met de Specerijenmix voor Saté is heerlijk met de vernieuwde Satésaus van Verstegen. De saus bevat nu 42% minder suiker en 33% minder zout. Als je nu kiest voor de vernieuwde satésaus, dan kies je direct ook voor een bewuste keuze. Bak de burgers krokant door gebruik te maken van de Schnitzelmix Saté. Geef de burger een Oosterse twist door deze te bakken op de grill of op de barbecue.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Meng het rundergehakt met de Specerijenmix voor Saté, Binding Vero, Satésaus en de Uiensnippers (gebakken).
  2. Vorm hamburgers van 125 g.
  3. Mix de Batter & Shake en strijk hiermee de zijkant van de burger in.
  4. Rol de gebatterde zijkant van de burger door de Schnitzelmix Saté.

Serveertip:
Grill de hamburger op de bbq of in de grillpan voor een Oosters broodje hamburger, of serveer bij een lekkere zomerse stamppot.

Ingrediënten

– 1 kg rundergehakt
– 20 g Specerijenmix voor Saté met zout
– 50 g Uiensnippers (gebakken)
– 20 g Budget Binding Vero (art.nr. 581710)
– 150 g Classic Satésaus kant-en-klaar
Batter & Shake
Schnitzelmix Saté (art.nr. 1038203)