Gevulde pompoen met sappig gehakt, subtiel gekruid met smokey paprika en afgemaakt met een knapperige laag Crispy Breading. Een gerecht vol rijke en warme smaken.
1. Halveer de pompoen en verwijder de pompoenpitten.
2. Verwijder de schil van de pompoen.
3. Hol de pompoenen iets uit zodat je dit deel later kunt vullen met gehakt.
4. Meng het gehakt met het water, de Budget binding vero en Pulled pork smokey paprika kruiden.
5. Verdeel het gehakt over de pompoenen en plaats dit in het uitgeholde gedeelte.
6. Steek de satéprikkers in de zijkant van de pompoen, voor de afstand tussen de prikkers kun je ongeveer vingerdikte aanhouden.
7. Plaats de pompoenen in een ovenschaaltje en garneer deze met Crispy Breading Spicy Tomato.
Gaar de Smokey Pumpkin op 160ºC in de oven tot een kerntemperatuur van 72ºC.
– 900 g half-om-halfgehakt
– 100 ml water
– 2 st pompoen (fles)
– 25 g Pulled pork smokey paprika kruiden fijn pure (Artnr. 027301)
– 25 g Budget binding vero pure (Artnr. 581710)
– Crispy Breading Spicy Tomato (Artnr. 1176402)
– 6 st satéprikkers