Sous-vide gegaarde boeuff bourguignon

Vervang de runderriblappen, voor andere vleessoorten zoals: lams-, kalfs- en varkensvlees.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de runderriblappen in blokjes van 2 cm.
2. Snijd de winterpeen in blokjes, de champignons in kwarten en laat de zilveruitjes uitlekken.
3. Vermeng de Mix voor Rundvlees met de Binding DS en de Sous-vide mix Bruin. Kruid hier de runderriblappen mee.
4. Voeg de groenten en Grand Veneur sauce toe en meng grondig.
5. Vul de vacuum kookzak met de boeuff bourguignon.
6. Vacumeer en gaar voor 210 minuten op 85 graden in de steamer of warmwaterbad.
7. Koel snel terug.

Ingrediënten

– 500 g Grand Veneur sauce (art. nr. 450402)
– 10 g Binding DS Pure (art. nr. 371274)
– 20 g Mix voor Rundvlees (art. nr. 056774)
– 30 g Sous-videmix Bruin (art. nr. 317674)
– 1 kg Runderriblappen
– 150 g Winterpeen
– 50 g Zilverui
– 100 g Champignons
– 1 st Vacuum kookzak