Sous-vide gegaarde varkenswangen

Verras je klanten met malse varkenswangen, langzaam gegaard sous-vide en afgemaakt met de robuuste smaak van wildpepersaus. Een gerecht vol diepe, authentieke smaken.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng de Kodor kruiden met de Binding DS en kruid de varkenswangen.

2. Plaats de gekruide varkenswangen in de vacuümkookzak, voeg de Gourmet wildpepersaus toe en vacumeer deze.

3. Gaar de varkenswangen sous-vide op 75ºC gedurende 12 uur.

4. Koel de varkenswangen terug in de koelcel tot 4ºC.

Ingrediënten

– 1 kg varkenswangen
– 5 g Kodor kruiden fijn zonder zout (Artnr. 022083)
– 20 g Binding DS pure (Artnr. 371278)
– 500 g Gourmet wildpepersaus (Artnr. 130302)
– 1 st vacuümkookzak