Tostado Tonijn

Tostado Tonijn met Japanse kruiden en frisse yuzu ponzu op krokante wraps. Een smaakvolle en creatieve combinatie voor liefhebbers van tonijntartaar.

  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Meng de Spiceoil Smoked Paprika Jalapeno met de zonnebloemolie.

2. Steek wraps uit op het gewenste formaat en smeer in met het oliemengsel.

3. Bak de wraps af in een voorverwarmde oven van 160 ºC gedurende 10-12 minuten tot ze mooi krokant zijn.

4. Snijd de tonijnfilet in blokjes van 1 bij 1 centimeter.

5. Marineer de tonijnblokjes circa 10 minuten met de Japanse kruiden, yuzu ponzu, vers gesneden koriander en zeste van de limoen.

6. Verdeel de tonijntartaar over de tostado’s.

7. Garneer de tostado’s met guacamole, popcorn en affilla cress.

Ingrediënten

– 1 kg tonijnfilet
– 12 g World Spice Blend – Japanse kruiden grof met zout (artnr. 1198983)
-25 g yuzu ponzu
-1 limoen
-2 g koriander vers
-10 Wraps 1240 g doos (Artnr. 475002)
-40 g Spiceoil Smoked Paprika Jalapeno (Artnr. 036216)
-60 g zonnebloemolie