Een verfijnd dessert waarin romige vanille panna cotta perfect samengaat met de fruitige kick van Verstegen Forest Fruit Pepper, frisse groene en gemarineerde aardbeien en luchtige basilicum espuma. Afgerond met krokante kletskoppen en een subtiele garnering van basilicum en fruitpeper, voor een elegante balans tussen zoet, fris en pittig.
Vanille panna cotta
Basilicum espuma
Groene aardbeien
Gemarineerde aardbeien
Kletskoppen
Opmaak
Basilicum espuma
– 1 l Debic Panna Cotta
– 1 bosje basilicum
Groene aardbeien
– 200 ml Debic Panna Cotta
– 20 g witte chocolade
– 25 g basilicumblaadjes
– 100 g heldere afdekgelei
– Aardbeien mallen
Gemarineerde aardbeien
– 20 st aardbei
– 100 ml suikerwater
– 1 st citroen, sap en zeste
Kletskoppen
– 110 g suiker
– 60 g aardbeiencoulis
– 30 g bloem
– 60 g boter
– 2 g Verstegen Pepper Forest fruit grof zout – pure
Garnering
– 1 st basilicumcress
– 10 ananas-aardbeien
– 2 g Verstegen Pepper Forest fruit grof zout – pure (gemalen)