Maak dit sappige varkensbraadstuk, subtiel gekruid met pumpkin spice en verrijkt met de hartige tonen van rode biet en gedroogde appel. Een gerecht vol warme, authentieke smaken.
1. Snijd de varkensfilet over de lengte open.
2. Kruid het vlees met de Rollade mix en de Pumpkin spice kruiden.
3. Snijd de gedroogde appel klein en vermeng deze met de rodebietenblokjes.
4. Plaats het braadstuk in een ovenschaaltje.
5. Verdeel de gedroogde appel en rodebietenblokjes over het braadstuk.
6. Presenteer de rollade in de toonbank.
Bereid het braadstuk op 160ºC in de oven tot een kerntemperatuur van 63ºC.
Presenteer in de toonbank met aardappelpuree en rode biet.
Voor het braadstuk kan er ook procureur gebruikt worden, hierbij is de garing wel anders.
Bereid het braadstuk op 160ºC in de oven tot een kerntemperatuur van 72ºC.
– 1 kg varkensfilet (gevliesd)
– 15 g Rollade mix fijn pure (Artlnr. 056401)
– 4 g Pumpkin spice kruiden fijn zonder zout pure (Artnr. 1165766)
– 200 g rodebietenblokjes gekookt
– 100 g appel (gedroogd)