Vegetarische Roerbak schotel met Kumar's Ayam Kecap

Vervang de tempeh door tofu of seitan.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Blancheer de mini mais, bimi en groene asperges beetgaar en spoel koud.
2. Snijd de tempeh in gewenste vorm.
3. Bak de uien en tempeh in de zonnebloemolie.
4. Voeg de geblancheerde groenten toe en bak 1 minuut mee.
5. Voeg de Kumar’s Ayam Kecap toe, bak 2 minuten en schep de vegetarische roerbak schotel op een bord.
6. Garneer met taugé.

Ingrediënten

– 50g Rode ui (gesneden)
– 50g Tempeh
– 50g Bimi
– 50g Mini Mais
– 50g Groene asperge
– 10g Taugé
– 20g Kumar’s Bumbu paste for Ayam kecap 500 g beker – KUMAR’S – 08712200093899
– 20ml Zonnebloemolie