Zalmfilet met pittige Hollandaise

Zalmfilet met pittige Hollandaise. Bak de zalm op de huid en serveer deze met gebakken erwten slaharten en een Hollandaisesaus. De Hollandaisesaus meng je met een beetje Kumar's Curry Paste for Tandoori, een lekkere twist voor een lichtpittige smaak.

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Bak de zalm op de huid, gaar in oven verder op een kerntemperatuur van 48 °C.

2. Kook de erwten en laat deze schrikken in ijswater.

3. Halveer de slaharten en bak deze in boter in de pan. Voeg de erwten en fijngehakte munt toe en meng voorzichtig.

4. Meng de Kumar’s Curry Paste for Tandoori met Hollandaise Sauce.

5. Serveer de gerechten op het bord naar eigen keuze.

Ingrediënten

– 2 zalmfilets met huid
– 250 g verse groene erwten
– 250 g aardappelpuree met boter
– 2 kleine slaharten
– verse munt
– 100 ml Hollandaise Sauce
– 1 el Kumar’s Curry Paste for Tandoori