Smaak als uitgangspunt

Bij de ontwikkeling van het Pure-label is voor Verstegen smaak altijd het uitgangspunt geweest. Hoe kunnen producten nog puurder gemaakt worden, zonder concessies te doen aan smaak? Het Pure-label was het antwoord:

– Geen declarabele allergenen: veel voorkomende allergieën zijn reacties op melk, ei, vis, schaaldieren, noten, pinda, soja of sesamzaad.
– Vrij van MSG: MSG (mononatriumglutamaat) is wellicht de bekendste smaakversterker. Bij verhoogde inname kan een overgevoeligheidsreactie optreden bij een hiervoor gevoelige groep mensen.
– Minimaal zoutgebruik: te veel zout eten kan leiden tot een hoge bloeddruk. Een hoge bloeddruk verhoogt de kans op hart- en vaatziekten.

Image-block

Nieuw: puurder en smaakvoller

Toch kan puur altijd puurder. Dat bewijst Verstegen met het vernieuwde Pure-label. Naast de eerder genoemde toevoegingen, zijn nu ook alle additieven, die niet meer gebruikt mogen worden in vleesbereidingen, verwijderd. Bovendien is het gebruik van suikers en aroma’s verder geminimaliseerd. Tegelijkertijd is de smaak sterk verbeterd door het gebalanceerde gebruik van kruiden en specerijen. Dit zorgt voor een enorme smaakverbetering en dus ook voor een nieuwe dosering. Het resultaat is een label dat nog beter past bij de behoefte van de bewuste consument. Puurder en smaakvoller.

Image-block

Pure, de nieuwe standaard

Het vernieuwde Pure-label is het antwoord op gezondheidstrends, op de internationale behoefte van zoutreductie in producten en houdt rekening met voedselallergieën en -intoleranties. Het vormt bovendien de leidraad voor alle nieuwe ontwikkelingen en productconcepten van Verstegen. Zo helpt Verstegen alle food professionals om de mooiste smaken te creëren met de puurste ingrediënten. En laat de kruidenspecialist zien dat verantwoord en lekker heel goed samengaan.

Image-block

Let op!

Helaas hebben wij op artikelen Biologische kruidenmix voor Vis, Kerriepoeder en de Uiensnipper vers gebakken onterecht het Pure-logo vermeld gedurende een aantal productieruns. We vragen daarom uw oplettendheid bij de verwerking van deze producten. Hoewel het logo impliceert dat het product geen allergenen bevat, is dat voor deze producten wel zo. De ingrediëntendeclaratie van de betreffende producten is wél correct en dient dus te worden gebruikt als uitgangspunt voor de informatie die u verstrekt na/bij het verwerken in/verkopen van verse, al dan niet voorverpakte gerechten.

Het betreft de volgende artikelen met de volgende gegevens:

Artikelnaam: Biologisch Kr Mx v Vis 6X285G
Artikelnummer: 1187766
Lotnummer: 1006073454 met THT: 16-8-2027
Lotnummer: 1006081985 met THT: 25-9-2027
Lotnummer: 1006081986 met THT: 25-9-2027
Lotnummer: 1006105768 met THT: 27-3-2028
EAN: 8712200118790 en 8712200118424

Artikelnaam: Kerriepoeder 1 KG H
Artikelnummer: 020011
Lotnummer: 1006091837 met THT: 29-11-2027
Lotnummer: 1006096825 met THT: 23-1-2028
Lotnummer: 1006105693 met THT: 7-4-2028
Lotnummer: 1006116741 met THT: 4-6-2028
Lotnummer: 1006121932 met THT: 20-1-2028
Lotnummer: 1006122778 met THT: 30-7-2028
EAN: 8712200020017

Artikelnaam: Uiensnippers Vers Geb 6X340 gram
Artikelnummer: 103178
Lotnummer: 1006099559 met THT: 25-09-2025
EAN: 8712200963413 en 8712200103109