World Grills - Verstegen Professional

World Grills

De World Grills zijn marinades bereid op basis van plantaardige oliën. Bij deze marinades gaan de intense smaak en eenvoud voor toepassingen hand in hand, ze zijn namelijk à la minute toepasbaar (zonder marineertijd). De marinade geeft een prachtige glans en intense smaak aan elk versproduct, waardoor je een breed scala van gerechten met vlees, gevogelte, vis en groenten een verrassend en nieuw accent kunt geven.

✔️ Marinades bereid op basis van plantaardige oliën
✔️ À la minute toepasbaar (zonder marineertijd)
✔️ Optimale hechting
✔️ Prachtige glans en intense smaak aan elk versproduct
✔️ Bijna alle World Grills dragen het Pure label

Nieuw: Cajun Louisiana en Indian TandooriNieuw in het assortiment zijn de World Grill Cajun Louisiana en de World Grill Indian Tandoori. Twee uiteenlopende smaken die een perfecte aanvulling vormen op het assortiment van World Grills. En waarmee je nieuwe mogelijkheden hebt om dit BBQ-seizoen te inspireren en te variëren. Lees de brochure voor meer informatie en receptinspiratie!

Bekijk de brochure

Het volledige World Grill Assortiment

Pure Label

Steeds meer Verstegen producten dragen het Pure label. Producten met dit label zijn vrij van declarabele allergenen, MSG, fosfaten en er is daarbij gebruikt gemaakt van minimale hoeveelheid zout. We vervangen zout door kruiden en specerijen, hiermee creëren we smaak. Echte pure producten dus, om met een gerust hart de mooiste gerechten te maken. Pure bewijst dat verantwoord en lekker eten heel goed samengaan.

Maak het verschil op de grill

Steeds meer consumenten ervaren het verschil van de versspecialist. Dat vlees niet zomaar vlees is. Dat het pas écht bijzonder wordt door de hand van de versspecialist. Zo wordt een stukje vlees een stukje vakmanschap. En dat proef je. Wij zijn er trots op dat we die eigenschappen delen. Onze liefde voor vlees en voor de mooiste smaken, maar ook onze gezamenlijke focus op kwaliteit en herkomst. Vanuit die eigenschappen ontwikkelen we graag nieuwe smaken en variaties die inspireren, zoals nieuwe BBQ-concepten. Hiermee kunnen we samen ‘het verschil op de grill’ maken.

Lees meer