Winkelwagen overzicht
U heeft geen producten in uw winkelwagen
0 Product(en) in winkelwagenWinkelwagen subtotaal: € 0,-
Bij Verstegen zorgen we voor ingrediënten waarmee jij kan excelleren in je vak. ‘Echt’ is daarbij altijd ons uitgangspunt. Het telen van kruiden en specerijen op plekken waar ze echt het beste groeien: bij de oorsprong. Het maken van echt duurzame keuzes als het gaat om mens, milieu en maatschappij. Het leveren van kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit. En het faciliteren van jou als foodprofessional, zodat jij echte smaken kunt creëren. Want wij geloven dat ‘écht’ het verschil kan maken voor jou als foodprofessional en voor je gasten.
Wat betekenen de pijlers 'Duurzaam', 'Oorsprong', 'Smaak' en 'Kwaliteit' voor Verstegen? Onze vertegenwoordigers van deze waarden - Marianne van Keep, Yayang Vionita, Jan Smink en Peter Dumont - leggen het uit.
Onze kruiden en specerijen halen we direct bij de oorsprong, waar we een duurzame samenwerking hebben met lokale boeren. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van selectie tot malen in onze eigen fabriek. Voor altijd de beste kwaliteit.
Deze gevulde portobello’s met quinoa, foelie en rode bieten crème vormen een heerlijk vegetarisch voorgerecht. De smaak van de foelie geeft een frisse touch aan de quinoa en de bieten crème. Het zoete van de bieten combineert uitstekend met de hartige smaak van de portobello.
Bekijk recept