Echt in elk gerecht - Verstegen Professional

Echt in elk gerecht

Bij Verstegen zorgen we voor ingrediënten waarmee jij kan excelleren in je vak. ‘Echt’ is daarbij altijd ons uitgangspunt. Het telen van kruiden en specerijen op plekken waar ze echt het beste groeien: bij de oorsprong. Het maken van echt duurzame keuzes als het gaat om mens, milieu en maatschappij. Het leveren van kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit. En het faciliteren van jou als foodprofessional, zodat jij echte smaken kunt creëren. Want wij geloven dat ‘écht’ het verschil kan maken voor jou als foodprofessional en voor je gasten.

De échte pijlers van Verstegen

Wat betekenen de pijlers 'Duurzaam', 'Oorsprong', 'Smaak' en 'Kwaliteit' voor Verstegen? Onze vertegenwoordigers van deze waarden - Marianne van Keep, Yayang Vionita, Jan Smink en Peter Dumont - leggen het uit.

Van boer tot bord

Onze kruiden en specerijen halen we direct bij de oorsprong, waar we een duurzame samenwerking hebben met lokale boeren. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van selectie tot malen in onze eigen fabriek. Voor altijd de beste kwaliteit.

Receptinspiratie

Gevulde portobello met quinoa, foelie en rode bieten crème

Deze gevulde portobello’s met quinoa, foelie en rode bieten crème vormen een heerlijk vegetarisch voorgerecht. De smaak van de foelie geeft een frisse touch aan de quinoa en de bieten crème. Het zoete van de bieten combineert uitstekend met de hartige smaak van de portobello.

Bekijk recept

Echte verhalen achter...

Kennis is alles in de keuken. Kennis van producten, kooktechnieken, smaken, mise-en-place en ook van kruiden en specerijen. Daarom voeden we je graag met kennis op dat gebied. Oorsprong, teeltproces, aandacht, verwerking, het zijn allemaal factoren die de echtheid van kruiden en specerijen definiëren. Heel belangrijk, want dat is wat de smaak bepaalt. Het kan je gerecht maken of breken. Daarom geven we je graag meer achtergrondinformatie over kruiden en specerijen. Waar kun je echte kwaliteit aan herkennen? In vijf voorbeelden leer je anders te kijken naar kruiden en specerijen en te kiezen op kwaliteit.