De lekkerste rijkgevulde maaltijdcomponenten

Verstegen introduceert Loaded Toppings: kant-en-klare, rijkgevulde en efficiënte maaltijdcomponenten. De Loaded Toppings zijn gevuld met grove stukken groenten, vegetarische rulstukjes en Verstegen kruiden en specerijen en ze bevatten geen toegevoegde suikers. Om zo de lekkerste loaded gerechten te creëren, zonder uitgebreide mise-en-place. Denk aan de populaire gerechten voor bij de borrel, maar ook heerlijke loaded hoofdgerechten. Loaded Toppings maken het heel eenvoudig om in te spelen op de grote vraag naar loaded gerechten.

Image-block

De lekkerste loaded gerechten

Loaded gerechten zijn heel populair. Tegelijkertijd groeit ook de vraag naar vegetarische en vegan gerechten. Met Loaded Toppings heb je een antwoord op beide ontwikkelingen. Zo creëer je in een handomdraai de lekkerste loaded gerechten op een vega(n) basis. Of voeg zelf vlees toe om je eigen draai aan je gerecht te geven. Met Loaded Toppings kun je alle kanten op. Van loaded hotdogs tot loaded fries, van pulled nacho’s tot Italian caprese. De Loaded Toppings zijn verkrijgbaar in de vier heerlijke smaken KoreanItalianMexican en Indian Coconut Curry, waarmee we inspelen op populaire wereldkeukens.

Image-block

Kant-en-klaar gemak

Loaded Toppings zijn een échte margemaker voor jouw menu. Een gemaksconcept voor maximale convenience. De toppings zijn namelijk allemaal kant-en-klaar en zowel warm als koud te gebruiken. De mise-en-place wordt daardoor stukken korter en dat zorgt voor een enorme tijdwinst. In een handomdraai zijn de loaded gerechten klaar om te serveren of te bezorgen. Ideaal voor elke foodprofessional. De Loaded Toppings zijn verpakt in easy-to-use 1 liter bekers en te vinden in het koelschap.

Image-block

Loaded kwaliteit

De Loaded Toppings zijn stuk voor stuk met zorg bereid en van de hoge, consistente kwaliteit die je van Verstegen gewend bent. Elke topping is rijkgevuld en perfect op smaak gebracht met Verstegen kruiden en specerijen. Met Loaded Toppings heb je een vega(n) maaltijdcomponent in handen om klanten te kunnen inspireren en te verrassen met de lekkerste loaded gerechten. Het toppunt van smaak, gemak en kwaliteit!