Loaded Topping Italian

In Loaded Topping Italian proef je de mediterraanse zon. Deze maaltijdcomponent is dan ook op de Italiaanse keuken geïnspireerd. De topping is kant-en-klaar en ideaal om eenvoudig loaded gerechten te creëren binnen de keuken die zich kenmerkt door pure, simpele ingrediënten. Loaded Topping Italian is rijkgevuld met ingrediënten die je vaak tegenkomt in de Italiaanse keuken. Denk aan grove stukken groenten zoals tomaat, wortel, ui, aangevuld met plantaardige rulstukjes en Italiaanse kruiden. En zonder toegevoegde suiker.

Image-block

Inspireren en verrassen

Met Loaded Topping Italian gaat de Italiaanse keuken voor je open. De topping is heel breed inzetbaar. In een handomdraai creëer je loaded gerechten zoals loaded fries, ravioli, pasta’s, bruschetta, flammkuchen, hamburgers of lasagna. En dat allemaal zonder uitgebreide mise-en-place. Geef de gerechten je eigen signatuur met extra toevoeging van bijvoorbeeld basilicum, pijnboompitten, rucola of Parmezaanse kaas.

Receptinspiratie

Welke loaded gerechten zijn een perfecte aanvulling op jouw menu? Bekijk onze receptinspiratie! Met de Loaded Topping Italian serveer je bijvoorbeeld een heerlijke Spaghetti.

Bekijk alle recepten
Image-block