5 Spices Buikspek

Serveer het buikspek tussen een gestoomde bun met een frisse zoet zure atjar of salade.  

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng de Marinade – Chinese Plum, Spicemix del Mondo – Chinatown en het keukenzout met elkaar.
2. Tumble de marinade in het buikspek.
3. Vouw de rand van de vacuumkookzak om, doe het getumbelde buikspek erin en vacumeer deze.
4. Gaar het buikspek sous-vide op 68 graden Celsius gedurende 24 uur.
5. Koel het buikspek snel en onder druk terug, zodat het mooi plat blijft.

Ingrediënten

– 1kg Varkensbuik z/b z/z
– 100g Verstegen Marinade – Chinese Plum 2,5 LT (Artikelnr. 126902)
– 20g Verstegen Spicemix del Mondo – Chinatown 320 g (Artikelnr. 481581)
– 10g Keukenzout
– 1piece Vacuumkookzak