Trakteer jouw klanten op een smaakvol BBQ avontuur met onze Afrikaanse buikspekspiesen! Malse varkensbuik, gekruid met onze World Spice Blend - Piri piri kruiden en gemarineerd in de heerlijke World Grill - African Sunshine, sous-vide gegaard voor sappigheid en vervolgens knapperig gegrild op de barbecue. Een verrukkelijke lekkernij om je smaakpapillen te verwennen!
1. Snijd de varkensbuik in stroken van ongeveer 120 gram, zodat je deze op een spies kunt prikken.
2. Kruid de varkensbuik met de Piri Piri kruiden.
3. Prik de varkensbuik op de spies en vacumeer deze.
4. Gaar de spiesen sous-vide op 85ºC in de oven gedurende 60 minuten.
5. Laat de spiesen terugkoelen in de koeling.
6. Pak de spiesen uit en marineer deze met de World Grill – African Sunshine naar pick-up.
7. Gril de buikspekspiesen met directe hitte op de barbecue zodat deze mooi krokant worden.
– 1 kg varkensbuik z/b z/z
– 12 g Piri piri kruiden fijn zonder zout pure (artnr 1165266)
– World Grill – African Sunshine (artnr 425202)
– spiesen