Argentijnse rib eye burger

  • Aantal Personen: 8
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Draai de runder snippers , met het entrecote vet, 2 x door de 3 mm plaat.

2. Meng het gehakt met de Mix voor Hamburger Compleet, Spicemix del Mondo Chimichurri en de Kleur stabiel.

3. Portioneer in balletjes van ca. 120 gram.

4. Hamburgers van stansen en ovaal vormen (Rib Eye vorm).

5. Randen garneren met de Fantasiepaneer rood.

Ingrediënten

– 1kg Runder snippers ( met 5% vet van entrecote)
– 35g Mix voor hamburger compleet pure (Artikelnr. 1059204)
– 10g Verstegen Spicemix del Mondo – Chimichurri 500 g (Artikelnr. 368174)
– 3g Verstegen kleur stabiel 2500 g kan (Artikelnr. 357702)
– Fantasiepaneer Rood (artikelnr. 281202)