Asian black pepper yakitori

Lekker met Satésaus (kant-en-klaar) (art.nr. 450702).

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kippendijen in stukjes, rijg aan de saté prikkers, grill en lak af met de Asian Black Pepper sauce.
2. Kook de basmati rijst en kruid deze na het koken met de Specerijenmix voor Japanse kip.
3. Snijd de groente en bak kort aan zodat ze lekker knapperig blijven.
4. Maak een hoorntje van het bananenblad en vul deze met de gekruide rijst.
5. Maak het bord af met de gebakken groente en yakitori kip spiesen.
6. Strooi als laatste Uiensnippers gebakken over het gerecht.

Ingrediënten

– 200g Kippendij z/b/m/v
– 80g Rijst (basmati)
– 5piece Saté prikker
– 100g Verstegen Asian Black Pepper Sauce 875 ml fles (Artikelnr. 477501)
– 4g [I] Verstegen Specerijenmix voor Japanse kip 400 g jar
– 25g Paprika (rood)
– 25g Peulen
– 25g Taugé
– 25g Lente-ui / Bosui
– 25g Groene asperge
– 10g Verstegen Uiensnippers gebakken 340 g pot (Artikelnr. 103174)