Asian bun & bbq kipspies

Serveer de Asian bun & bbq kipspies als snack tijdens de borrel.

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kippendijen in stukjes en marineer met Spicemix del Mondo Takoyaki naar smaak.
2. Verdeel de gemarineerde kippendij reepjes over de satéprikkers, grill en lak af met de Asian Bun & Bbq Sauce.
3. Snijd de little gem, paksoi, en bos ui rag fijn, was dit in ijskoud water en laat uitlekken.
4. Meng de gewassen ingrediënten met de rode peper ringen en taugé.
5. Maak een dressing van de Spice Oil-Curry Ginger, olijfolie en maak de salade hier mee aan.
6. Serveer de kipspiesjes met de salade en garneer met koriander.

Ingrediënten

– 300g Kippendij z/b/m/v
– 75g Verstegen Asian Bun & Bbq Sauce 875 ml fles (Artikelnr. 1029301)
– 8piece Saté prikker
– 1piece Little gem
– 30g Taugé
– 30g Paksoi
– 30g Lente-ui / Bosui
– 5g Rode peper ringen
– 1piece Koriander stelen
– Verstegen Pure Spicemix del Mondo Takoyaki 400 g Jar (Artikelnr. 513681)
– 15g Olijfolie
– 5g Citroensap
– 15g Verstegen Spice Oil Curry Ginger Pure 870 ML fles (Artikelnr. 463010)