Authentieke rendang

Runderriblappen geef je eenvoudig de authentieke smaak van rendang door de Kumar's Curry Paste for Rendang toe te voegen. Gemaakt met vele kruiden en specerijen als kurkuma, citroengras, nootmuskaat, kaneel, kruidnagel, komijn en koriander.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Snijd de riblappen in blokken en bak aan.
  2. Voeg 500 g Kumar’s Curry Paste for Rendang toe en bak kort mee.
  3. Voeg de kokosroom toe en laat stoven tot het vlees gaar is.
  4. Kook de Ediks met de suiker.
  5. Snijd de komkommer in schuine plakken en de paprika in ringen.
  6. Doe de komkommer en de paprika in de warme Ediks marinade.
  7. Serveer de rendang met de zoetzure groente en gekookte basmatirijst.

Ingrediënten

– 1/4 Komkommer
– 1/4 Rode paprika
– 250 g Ediks gember
– 60 g Suiker
– 2 dl Kokosroom
Basmatirijst
– 1,5 kg Runderriblappen
– 500 g Kumar’s Curry Paste for Rendang