Babi pangang gehaktballetjes

Garneer af met wat verse taugé en koriander.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng het varkensgehakt met de Panggang Compositie, Binding Vero en Ketjap Benteng.
2. Maak van het varkensgehakt balletjes van 30 gram en gaar deze in de oven op 180 Graden Celsius gedurende 10 minuten.
3. Verdeel de Verstegen Atjar Tjampoer over de aluminium ovenschaaltjes, doe hier de Verstegen Pangang Saus over en verdeel de gegaarde gehaktballetjes over de schaaltjes.

Ingrediënten

– 1kg Varkensgehakt
– 30g Verstegen Panggang compositie 775 g pot (Artikelnr: 305374)
– 50g Verstegen ketjap benteng 2,5 LT can (Artikelnummer. 126302)
– 30g Verstegen Budget Binding Vero 10x 1 kg (Artikelnr. 581710)
– 500g Verstegen Pangang saus – 2,7 lt emmer (Artikelnr. 117402)
– 150g Verstegen Atjar tjampoer 2360 g verpakt (Artikelnr. 111302)
– Alu ovenschaaltje