Bánh mì
Deze Kumar's wokpaste Vietnam helpt smaak creëren vanaf de basis. Gebruik als marinade of breng mayonaise eenvoudig op smaak.
Deel dit recept op social media
Bereidingswijze
- Marineer de procureur in Kumar’s Wokpaste Vietnam voor 24 uur onder vacuüm.
- Gaar de procureur daarna in het vacuüm op 58 graden voor 8 uur.
- Haal de procureur uit het vacuüm en smeer deze nog een keer in met de Kumar’s Wokpaste Vietnam.
- Bak in de oven op 160 graden tot de gewenste bruining.
- Kook de Ediks met de suiker.
- Snijd de komkommer in repen.
- Doe de komkommer in de warme Ediks marinade.
- Bak een pistolet en beleg met de little gem, de gemarineerde komkommer, koriander en chilipeper.
- Meng de mayonaise met Kumar’s Wokpaste Vietnam naar smaak en garneer het broodje hiermee.
Ingrediënten
- Pistolets
- 1 kg Procureur
- Little gem salade
- Komkommer
- Koriander
- Verse chilipeper
- Mayonaise
- 60 g Suiker
- 250 g Ediks gember
- Kumar's wokpaste Vietnam