Bánh mì

Deze Kumar's wokpaste Vietnam helpt smaak creëren vanaf de basis. Gebruik als marinade of breng mayonaise eenvoudig op smaak.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1.  Marineer de procureur in Kumar’s Wokpaste Vietnam voor 24 uur onder vacuüm.
  2. Gaar de procureur daarna in het vacuüm op 58 graden voor 8 uur.
  3. Haal de procureur uit het vacuüm en smeer deze nog een keer in met de Kumar’s Wokpaste Vietnam.
  4. Bak in de oven op 160 graden tot de gewenste bruining.
  5. Kook de Ediks met de suiker.
  6. Snijd de komkommer in repen.
  7. Doe de komkommer in de warme Ediks marinade.
  8. Bak een pistolet en beleg met de little gem, de gemarineerde komkommer, koriander en chilipeper.
  9. Meng de mayonaise met Kumar’s Wokpaste Vietnam naar smaak en garneer het broodje hiermee.

Ingrediënten

– Pistolets
– 1 kg Procureur
Little gem salade
Komkommer
– Koriander
– Verse chilipeper
Mayonaise
– 60 g Suiker
– 250 g Ediks gember
Kumar’s wokpaste Vietnam