BBQ kiprol

De tradities uit de Colombiaanse keuken komen samen in de Latijns-Amerikaanse BBQ-inspiratie van Verstegen. Deze heerlijke kiprol voor op de barbecue past hier perfect bij. Serveer de Guilt Free Salsa tex-mex erbij.

  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

  1. Kruid de kipfilet aan de binnenzijde met Kruidenmix Cajun (met zout).
  2. Beleg een gekruide kipfilet met lente-ui en cheddar.
  3. Leg hier een gekruide kipfilet op en zet het geheel vast met Katoenkoord rood/wit.
  4. Marineer de buitenzijde met de World Grill – Smokey Barbecue.

Saus-combinatietip: Guilt Free Salsa tex-mex

Ingrediënten

– 1 kg kipfilet
– 20 g Kruidenmix Cajun (met zout)
– 80 g World Grill – Smokey Barbecue
– 10 plakken cheddar
– lente-ui (heel)

Benodigdheden

Katoenkoord – Rood/Wit