Beef shaslick - Verstegen Professional
  • Space
Space

Beef shaslick

Lekker op de BBQ met Verstegen Sherry Cocktailsaus.

Verstegen producten:

  • Aantal porties: 10porties
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de kogelbiefstuk in blokjes van 1,5 bij 1,5 cm.
2. Marineer de kogelbiefstuk blokjes met World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper.
3. Vouw de spek plakken twee keer dubbel.
4. Rijg vlees, ui, vlees, paprika, vlees, spek en tot slot vlees op de bamboosticks gunshaped.

Ingrediënten

- 1kg Kogelbiefstuk
- 100g Paprika (groen, grof gesneden)
- 100g ui (stukken 2x2 cm)
- 100g Ontbijtspek (plakken)
- 100g Verstegen World Grill - Basic Seasalt & Lampong Pepper 2,5 LT (Artikelnr. 350802)
- 10 Verstegen Bamboosticks gunshaped (Artikelnr. 420101)