Beef shaslick

Lekker op de BBQ met Verstegen Sherry Cocktailsaus.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de kogelbiefstuk in blokjes van 1,5 bij 1,5 cm.
2. Marineer de kogelbiefstuk blokjes met World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper.
3. Vouw de spek plakken twee keer dubbel.
4. Rijg vlees, ui, vlees, paprika, vlees, spek en tot slot vlees op de bamboosticks gunshaped.

Ingrediënten

– 1kg Kogelbiefstuk
– 100g Paprika (groen, grof gesneden)
– 100g ui (stukken 2×2 cm)
– 100g Ontbijtspek (plakken)
– 100g Verstegen World Grill – Basic Seasalt & Lampong Pepper 2,5 LT (Artikelnr. 350802)
– 10 Verstegen Bamboosticks gunshaped (Artikelnr. 420101)