Biefstuk-tapenade French Tartufo

Een variatie op het bekende recept van de carpaccio tapenade, met de smaak van de World Grill French Garden en truffel.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Zorg dat het tartaarvlees goed koud is en maal dit 6 x door de 8 mm plaat.
2. Meng het gemalen tartaarvlees met de Steak de Boeuf Compound en de World grill French Garden Pure.
3. Voeg de olijfolie, oude kaas, kappertjes, pijnboompitten en truffel tapenade toe en meng dit op lage stand in de menger of met de hand door.

Ingrediënten

– 1kg Tartaarvlees
– 200g Kaas schilfers (oud)
– 80g Verstegen World Grill – French Garden 2,5 LT (Artikelnr. 462602)
– 80g Verstegen kappertjes (Artikelnr. 438201)
– 60g pijnboompitten (geroosterd)
– 50g Truffel tapenade
– 50g Verstegen Steak de Boeuf Compound – 1500 ML (Artikelnr. 380902)
– 50g olijfolie