Boneless sparerib sweet

Deze boneless spareribs zijn heerlijk op smaak te brengen door de Guilt Free Sweet Chili. De gehele Guilt Free lijn bevat geen klassieke suikervervangers/ zoetstoffen maar heeft alsnog een hoogkwalitatieve smaak, gemaakt van de beste kruiden en specerijen.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Controleer de procureur op oneffenheden.
  2. Snijd één keer door de helft en snijd vervolgens in de lengte richting, in dikke plakken van 2 cm dik.
  3. Prik aan de bovenzijde om de 2 cm een bamboosticks gunshaped klein prikker in het vlees.
  4. Marineer vervolgens de plakken procureur met Rich Taste Marinade voor Sparerib en laat voor minimaal 12 uur gekoeld marineren.
  5. Gaar in een voorverwarmde combisteamer op 130 °C met 20% vocht gedurende 35 à 40 minuten.
  6. Lak af met Guilt Free Sweet Chili.

Bereidingsadvies
Warm de Boneless Sparerib Sweet op in een voorverwarmde oven op 160 °C gedurende 20 minuten.

Serveertip
Snijd de Boneless Sparerib Sweet tussen de Bamboosticks gunshaped 180 mm prikkers door en dien het op als tapas. Lekker met extra Guilt Free Sweet Chili.

Ingrediënten

– 2 kg procureur (zonder been)
– 300 g Rich Taste Marinade voor Sparerib
Guilt Free Sweet Chili

Benodigdheden

Bamboosticks gunshaped 180 mm