Bospaddenstoelensoep

Serveer de soep met half geslagen truffelroom.

  • Aantal Personen: 20
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Snipper de sjalotten en snijd de paddenstoelen in gewenste vorm.
2. Fruit de sjalotten aan in de olijfolie en bak de paddenstoelen kort mee.
3. Voeg het water, de Mix voor Blank Ragout en de Paddenstoelensaus toe.
4. Breng de soep aan de kook en breng op smaak met de Season Pepper – Wild Mushroom

Ingrediënten

– Verstegen Season Pepper – Wild Mushroom 195 g (Artikelnr. 117281)
– 10ml Olijfolie
– 500g Paddenstoelen (gemengd)
– 4l Water
– 300g Verstegen Mix voor Blank Ragoût 1500 g (Artikelnr. 304901)
– 600g Verstegen Paddestoelensaus 2700 g emmer (Artikelnr. 399701)
– 2piece Sjalot (banaan)