Bruine bonensoep

Serveer de bruine bonensoep met boerenbrood en Coburgerham.

  • Aantal Personen: 70
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de procureur in plakken en trek hier samen met het water en de Bouillon Edelvlees in 1,5 uur een bouillon van.
2. Haal het vlees uit de bouillon en voeg de bruine bonen toe. Laat voor 1 uur zacht koken. Roer regelmatig.
3. Zeef 3/4 van de bonen uit de pan en pureer.
4. Snijd de aardappel in brunoise en voeg toe aan de bouillon. Voeg de bruine bonen puree weer toe aan de bouillon.
5. Snijd de procureur fijn en voeg samen met de Julienne Soepgroenten (gedroogd) toe aan de soep. Laat nog een half uur zacht koken.
6. Breng de soep op smaak met de Veroma en zout en koel snel terug.

Ingrediënten

– 1500g Procureur z/b
– 10l Water
– 2kg Bruine bonen
– 1500g Aardappels
– 600g Verstegen Juliennesoepgroenten Gedroogd 1000 g emmer (Artikelnr. 076602)
– 150g Verstegen Bouillon voor Edelvlees 2000 g kuipje (Artikelnr. 426002)
– Verstegen Veroma 6000 g (Artikelnr. 364106)
– Verstegen zeezout 1100 g pot (Artikelnr. 578074)