Carpaccio steak met Sliceable Stiltonsauce

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de kogelbiefstuk in 5 extra dunne lapjes van 100 gram. Bestrijk de bovenkant met World Grill French Garden.
2. Snijd de olijven in ringen en meng met de kappertjes en pijnboompitten
3. Plaats wat rucola op het gemarineerde biefstuklapje en verdeel het olijven mengsel hierover. Plaats hier op een plak Sliceable Blue Stilton sauce en vouw tot een pakketje. Zet vast met de bamboostick.

Ingrediënten

– 500g Kogelbiefstuk
– 30g Verstegen kappertjes (Artikelnr. 438201)
– 100g Olijven (groen)
– 30g Pijnboompitten
– 20g Rucola
– Verstegen World Grill – French Garden 2,5 LT (Artikelnr. 462602)
– 100g Sliceable Blue Stilton sauce 6 x 250 ml Doos – (Artikelnr. 1139901)
– 5 Verstegen Bamboosticks gunshaped (Artikelnr. 420101)