Chinese lamsbout rollade

Serveer de Chinese lamsbout met roerbakgroente en witte rijst. Blus de roerbakgroente vlak voor het serveren af met Asian Black Pepper sauce (art.nr. 477502).

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Been de lamsbout uit en vlinder het vlees tot een rechthoek.
2. Bestrooi de binnenzijde met de Spicemix del Mondo – Chinatown en bind de lamsbout tot rollade.
3. Bestrijk de lamsbout aan de buitenzijde met de World Grill Chinatown.
4. Bak de lamsbout kort aan en gaar verder in de oven op 160 graden Celsius tot een kerntemperatuur van 58 graden Celsius.
5. Laat de lamsbout 10 minuten rusten onder aluminiumfolie alvorens deze aan te snijden.

Ingrediënten

– 1kg Lamsbout
– 8g Verstegen Spicemix del Mondo – Chinatown 320 g (Artikelnr. 481581)
– 60g Verstegen world grill Chinatown 2.5 lt can (Artikelnr. 481202)
– Katoenkoord