Culinaire kalkoendij met paddenstoelen en spruitjes in rode wijnsaus

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën:

Bereidingswijze

1. Weeg de Verstegen Kruidenmix dordogne en de Binding DS af en vermeng deze 2 producten met elkaar.

2. Kruid de kalkoendijen met dit mengsel.

3. Vacumeer de gekruide kalkoendijen samen met de Grand Veneursaus, spruitjes en de paddenstoelen.

4. Gaar het geheel in de steamer op 100% stoom op 85 graden Celsius tot een kern temperatuur van 74 graden van de kalkoendijen.

5. Koel het geheel terug.

6. Verdeel porties op gewenste wijze.

Ingrediënten

– 1000 g Kalkoendij (z/b, ontpeesd)
– 200 g Spruiten
– 200 g Paddenstoelen (gemengd)
– 1000 g Verstegen Grand Veneur Saus
– 20 g Verstegen Kruidenmix dordogne 
– 20 g Verstegen Binding DS