Eendenborst met Flamenco Hollandaise

  • Aantal Personen: 2
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de vet kant van de eendenborst in en bak deze krokant uit.
2. Halveer de little gem en gril aan 1 kant.
3. Snijd de sinaasappel uit en halveer de frambozen.
4. Meng de Hollandaise saus met de Spicemix del Mondo Flamenco en verwarm dit.
5. Breng de eendenborst op cuisson, laat rusten en trancheer de eendenborst.
6. Maak het bord op en serveer direct.

Ingrediënten

– 2 Eendenborst
– 3 [I] little gem
– 1 Sinaasappel
– 6 Frambozen
– 100g Verstegen Hollandaisesaus 875 ML (Artikelnr. 437810)
– 1g Verstegen Spicemix del Mondo – Flamenco 500 g (Artikelnr. 583074)