French racks

Bak de lamsracks voor serveren mooi goudbruin en serveer met Verstegen Balsamico Tijmsaus (415502).

  • Aantal Personen: 5
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de lamsracks schoon.
2. Kruid de lamsracks met de Spicemix del Mondo – Mediterrane.
3. Vouw de randen van de vacuumkookzakken om en verdeel de lamsracks over de vacuumkookzakken en vacumeer deze.
4. Gaar de lamsracks sous-vide op 65 graden Celsius gedurende één uur tot een kern temperatuur van 62 graden Celsius.
5. Koel de lamsracks zo snel mogelijk terug.
6. Bak de lamsracks goudbruin in olie of boter en verwarm verder in de oven op 160 graden Celsius.

Ingrediënten

– 1kg Lamsrack frenched zonder rug
– 20g Verstegen Spicemix del Mondo – Mediterrane 175 g (Artikelnr: 582981)
– 2piece Vacuumkookzak