Frisse salade van chioggia biet met hummus

Een frisse salade van chioggia biet met hummus op smaak gebracht met de Verstegen Middle East - Gamsa Medina. De Guilt Free sauzen bevatten geen declarabele allergenen en toegevoegde suikers of zoetstoffen. Een perfecte oplossing om toch een bewuste maaltijd op tafel te zetten.

  • Bereidingstijd: -
  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

  1. Breng de hummus op smaak met de Verstegen Middle East – Gamsa Medina en eventueel zout.
  2. Snijd de chioggia biet in dunne plakken en marineer in de Ediks Appel.
  3. Snijd de radijs in parten en de appel grove brunoise.
  4. Meng de mayonaise met de Verstegen Guilt Free Curry Ketchup.
  5. Bouw de salade op met de hummus, bladeren van de little gem en de gesneden groenten.
  6. Garneer met de mayonaise.

Variatietip
Varieer eens met de overige smaken uit de Middle East lijn om smaak aan de hummus te geven.

Ingrediënten

– 50 g hummus
– 6 radijsjes
– 1 chioggia biet
– 1/2 appel
– 1 little gem
– Ediks Appel
– mayonaise
Verstegen Middle East – Gamsa Medina
Verstegen Guilt Free Curry Ketchup