De website is momenteel nog in onderhoud, onze excuses voor het ongemak
Gefermenteerde rode kool bouillon met kruidnagel, appel en rode kool. Gemaakt door chef-kok Jan Smink.
– 1 rode kool – 10 gram verse gember – 10 gram rode peper – 5 stuks kruidnagel – ½ sjalot – 1 teentje knoflook
Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, geef je Verstegen Spices and Sauces toestemming om de gegevens die je op dit formulier verstrekt te verwerken in overeenstemming volgens onze privacystatement. We zullen jouw gegevens met respect behandelen.
Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'afmelden' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@verstegen.nl.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.Learn more about Mailchimp's privacy practices here.