Geitenkaas Triangel

De Geitenkaas Triangel's zijn ook erg lekker bij soepen en salade's.

  • Aantal Personen: 20
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Rooster de pijnboompitten en koel deze terug.
2. Meng de geitenkaas met de Spiceoil Cumin Oregano Pure, de honing en de pijnboompitten.
3. Leg de plakjes bladerdeeg uit en schep er per plakje 30 gram van de geitenkaas vulling op.
4. Vouw het plakje bladerdeeg dubbel als een triangel en knijp goed de zijkanten dicht.
5. Klop het ei los en bestrijk de triangels hiermee.
6. Bestrooi de triangels met de Gomasio Curry.
7. Bak de triangels af in een voor verwarmde oven van 180 graden Celsius gedurende 20 minuten.

Ingrediënten

– Bladerdeeg
– 300g Geitenkaas
– 20g Honing
– 30g Pijnboompitten
– 1 EI
– 30g [I] Verstegen Spiceoil cumin oregano Pure 870 ML fles
– Verstegen Gomasio Curry 280 g (Artikelnr. 582181)