Geroosterde Bloemkool

Garneer de Geroosterde Bloemkool met de mix van macadamia, koriander en peterselie. 

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Verwijder de bladen van de bloemkool.
2. Meng de Saté saus met de Kumar’s Curry sauce Korma en smeer hier de hele bloemkool rondom in.
3. Pak de bloemkool in in Aluminium folie of vetvrij papier en laat de bloemkool 24 uur op zijn kop marineren zodat de marinade lekker in de kern van de bloemkool kan trekken.
4. Hak de macadamia noten grof, haal de bladen van de koriander en peterselie stengels en snijd deze grof. Meng de macadamia noten en gesneden kruiden met elkaar.

Ingrediënten

– 1 Bloemkool (heel)
– 250g Verstegen satésaus kant en klaar 500 GR Pot (Artikelnr. 991069541)
– 75g Kumar’s Curry sauce korma 875 ml fles (Artikelnr. 1025526)
– 50g Macadamia noten
– 4 Koriander stelen
– 4 Peterselie (plat)